Annons:

SERVICEINFORMATION FRÅN FLSMIDTH

Annonsartiklar

ANNONS

Spara tid och pengar med en ny emissionsmätare

ABB:s FTIR-mätsystem ACF-NT utgår från programmet från slutet av 2022 och kommer då att  ersättas av efterföljaren ACF-5000.

Genom att byta mätsystem redan nu kan både tid och pengar tjänas in på den dagliga driften. Ersättaren, ACF-5000 genomför själv en QAL3-test en gång per månad, och detta sparar såväl arbetstid som kostnad för ett batteri av testgasflaskor. Det nya systemet är dessutom godkänt för service endast en gång per år istället för som för ACF-NT varje halvår.   

Reservdelar för det äldre systemet ACF_NT kan komma att bli dyrare och efterhand utgå helt.
ABB har meddelat att all fabrikssupport av ACF-NT kommer att upphöra vid utgången av 2021, och att nyproduktion av reservdelar kommer att upphöra i slutet av 2023. Detta innebär att service och reparation av ACF-NT-systemen blir alltmer osäker och kan i vissa fall komma att upphöra helt vid utgången av 2022.

I Danmark har så gott som alla kunder med ACF-NT nu bytt till det nya ACF-5000-systemet, och är mycket nöjda med skiftet.

- I och med den nya teknologin märks en klar skillnad på det nya ACF-5000-systemet jämfört med det tidigare ACF-NT-systemet. Handhavandet har blivit mycket smidigare, serviceintervallen längre och den inbyggda helautomatiska QAL3-modulen spar både arbetstid och kostnad för gas.  

Den tidigare ABB-analysatorn Uras 14 utgår

Även ABB:s tidigare IR-analysator Uras 14 har utgått från marknaden.
Den har sedan en tid tillbaka blivit ersatt av motsvarande modell Uras 26, vilken FLSmidth nu vill uppmana alla kunder att byta till. Vi kan inte längre garantera att det går att reparera Uras 14 i alla lägen, eftersom antalet tillgängliga reservdelar, nya såväl som begagnade, börjar ta slut. Genom att byta till Uras 26 kan en fortlöpande drift säkerställas. 

Framtidssäkring med FLSmidth

Varje analyssystem bör löpande uppgraderas för att hela tiden motsvara de senaste kraven och de nya möjligheterna. FLSmidth följer marknaden aktivt och har information och kunskap om den senaste teknologin vad gäller CEM-system.  Vi hjälper gärna till med att framtidssäkra er systemlösning så att analyssystemen motsvarar de krav som ställs på såväl kortare som längre sikt, och så att mätningen fungerar stabilt och säkert över tiden.
Vi har servicebilar ute på vägarna i hela Skandinavien, och kan erbjuda 24-timmars support på de flesta emissionsmätsystem. 

Har ni frågor kring den nya FTIR-mätaren ACF-5000 eller vill få information om priser på utrustning och service, kontakta FLSmidth Gas Analysis Technology. 

Steffen Kjær

Service Support & Aftersales

+45 36183906 - +45 30933870

STEK@FLSmidth.com

 

Kim Ritterbusch

Sales Manager

+45 36183943 – +45 42523417

KIMR@FLSmidth.com

Annons: Annons: Annons: Annons: Annons: Annons: Annons: Annons: Annons: Annons:
Annons: Annons:

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår