Annons:

Annonsera i tidningen

Bergsmannen har beslutsfattarna som läsare!

Bergsmannen med Jernkontorets annaler, utkommer med sex utgåvor per år och är den ledande nordiska branschtidningen för stål-, metall-, gjuteri-, gruv- och bergmaterialindustrin. Tidningen når beslutsfattarna inom dessa delbranscher.

Varje år utges ett specialnummer - Nordic Steel & Mining Review - som är en engelskspråkig publikation och som sammanfattar teknikläget inom den nordiska stål, -metall-, gjuteri-, gruv- och bergmaterialindustrin.

Bergsmannen läses dessutom av studenter inom metallurgi och mineralteknik vid svenska universitet och högskolor samt av medarbetare vid forskningsinstitutioner, bibliotek och av viktiga opinionsbildare.

De senaste åren har fokus legat på att utveckla den digitala läsupplevelsen. Vi har lyckats väl och Bergsmannen kommer från och med 2024 bli en helt digital publikation.

För den som vill kommunicera på ett enkelt och prisvärt sätt med beslutsfattarna inom dessa delbranscher är Bergsmannen med Jernkontorets annaler en oöverträffad kanal.

Kontakta oss så hör vi av oss för att hitta den lösning som passar er bäst.

Kontaktperson
Richard Svensk
richard@rspmedia.se
070-890 05 67

Namn *

     

Telefon *

     

E-post *

     

Företag *

     

Integritetspolicy *

     

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår