Annons:

Vilka personuppgifter vi samlar in och varför vi samlar in dem

Kommentarer

POLICY FÖR PERSONUPPGIFTER FÖR BERGSMANNENS FÖRLAG AB

Bergsmannen med Jernkontorets annaler och hemsidan bergsmannen.se vänder sig till dig som är yrkesmässigt verksam eller har intresse för branscherna vi bevakar - stålindustrin, metallindustrin, gruvindustrin, gjuteri och bergsbruksindustrierna samt närliggande branscher.

Nyhetsbrev:

Du som erhåller Bergsmannens nyhetsbrev och e-tidning. Din e-postadress, namn och eventuellt företagsnamn sparas för dig som erhåller Bergsmannens nyhetsbrev och e-tidning. Denna information ligger på en server hos tjänsten ”Get a Newsletter”.

Dessa uppgifter är inte kopplade till någon övrig information om din person eller företag.

Vid varje utskick har du som erhåller nyhetsbrevet och e-tidningen möjlighet att avregistrera dig, detta görs via länken längst ned i varje utskick.

Din e-post och andra lämnade uppgifter vid registreringen inaktiveras då automatiskt.

Informationen i nyhetsbrevet och på hemsidan eller i tidningen är relevant information för dig som jobbar inom branscherna Bergsmannen bevakar.

Det kan också innebära att Bergsmannen samlar in och hanterar företagsnamn samt e-postadresser till kontaktpersoner som Bergsmannen tror är intresserade av Bergsmannens information.

Inaktuella persondata och adresser raderas löpande.

Prenumerant:

För dig som prenumerant på papperstidningen samarbetar Bergsmannen med företaget Flowy AB som handhar de uppgifter som du lämnade vid tecknandet av prenumerationen.

Övrigt:

Övriga personuppgifter i Bergsmannens affärssystem lagras i enlighet med bokföringslagen i minst 7års tid. Personuppgifter har samlats in vid säljsamtal, mässor, kundbesök och offerter.

I samarbeten med andra affärspartner har Bergsmannen separat avtal med respektive part.

Din kontaktinformation

För ytterligare information kan ni vända er till.

Bergsmannens Förlag AB
Dataskydd
Älggatan 7
574 40 Vetlanda

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår