Annons:
Annons:

Åkerströms omdefinierar industriell radiostyrning genom digitaliserade tjänster

ANNONS

Hans Åkerblom, säljchef och tillträdande VD på Åkerströms, går i spetsen för en spännande vision där han menar att deras främsta uppgift bygger på att ”aktivt kliva in där kommunikationen mellan människor och maskiner brister”

– Hans förklarar: I takt med att både samhället och näringslivet strävar mot en mer hållbar framtid så är det centralt för oss att tillsammans med våra nyckelkunder utveckla lösningar som kan förena långsiktiga värden med kraven på effektivitet och personsäkerhet i industriella miljöer. Genom vårt koncernbolag Allgon gör vi därför betydande investerinar i forskning- och utveckling. Vi är inne i en expansiv tillväxtfas där vi närmast fördubblar våra resurser för att möta utmaningarna inom olika segment av vår marknad. Vi har bestämt oss för att spela en avgörande roll kopplat till våra kunders olika verksamheter och där skapa värde för alla ingående intressenter.


Hans Åkerblom
Säljchef / tillträdande VD
Åkerströms Björbo

Efter mer än 60 år inom radiostyrningsbranschen har Åkerströms en tydlig strategi för sin pågående digitaliseringsresa.

Genom lanseringen av Access_Ctrl, en uppkopplad tjänst som säkerställer den kritiska processen i tunga lyft, minimeras en rad risker genom behörighetsstyrning och loggning av produktionsdata i realtid.

– Den här typen av innovationsutveckling kommer att resultera i fler lösningar som kommer att erbjudas Åkerströms kunder den närmaste tiden. Sammantaget öppnar möjligheterna inom vår utvidgade organisation upp för en framtid där Åkerströms i än högre grad kan omdefiniera våra affärsrelationer världen över – det är verkligen spännande, avslutar Hans.


Annons:
Annons:
Annons: Annons: Annons: Annons: Annons: Annons: Annons: Annons: Annons: Annons: Annons: Annons: Annons: Annons: Annons: Annons: Annons:

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår