Annons:
Annons:

Med rätt kransystem höjs produktiviteten – och säkerheten

ANNONS

Tillverkning kräver upprätthållande av ett konstant flöde av material – och här spelar kran- och lyftanordningar en avgörande roll. – Rätt lyftutrustning bidrar till att hålla flödet igång i tillverkningsprocessen. Vi har lösningar för detta, säger Tony Wittgren, VD på ABUS Kransystem.

Inom tillverkningsindustrin måste material, komponenter och produkter ständigt flyttas, från att de inkommer via montering och behandling till hela vägen till paketering och leverans till kund. Avbrott i arbetet innebär en produktionsförlust.

Rätt lyftanordningar gör jobbet lättare, säkrare och mer effektivt.

ABUS är en av de största leverantörerna i Sverige av standardiserade industrikranar. I produktprogrammet ingår traverser, lättraverser, svängkranar, lättportalkranar, kättingtelfrar, lintelfrar och lyftkomponenter.

ABUS Sverige Gruppen erbjuder helhetslösning
Svenska organisationen med återförsäljarna CARLHAG och JJ Gruppen, gemensamt kallat ABUS Sverige Gruppen, erbjuder service och underhåll via professionella och välutbildade tekniker på alla fabrikat. Service och underhåll är en viktig aspekt inom industriproduktion, både för att minska avbrott och risken för olyckor och skador. Vi kan serva även lyftbord och portar.  

– ABUS Sverige Gruppen tillhandahåller inte bara en teknisk lösning av lyft, utan kan även erbjuda kranbanor, processkranar, portabla aluminiumkranar, vinschar, lyftbord, lyftverktyg, vakuum- och lyftredskap, ordna montagebesiktningar via besiktningsorgan och mycket mer. Att samarbeta med oss ger slutkunden en skräddarsydd nyckellösning med stor trygghet. På så sätt kan våra kunder effektivt samla all aktuell service hos en enda leverantör. Det blir både smidigare och kostnadseffektivare, förklarar Tony Wittgren.

Om ABUS Kransystem
Tyska ABUS Kransysteme GmbH är en av de ledande krantillverkarna med ett globalt återförsäljarnät inom försäljning och service. I Sverige har ABUS ett centralt reservdelslager samt även kättingtelfrar och profiler för lättraverser för snabb leverans inom Sverige.

ABUS utbildningssystem erbjuder bland annat grundkurs i eget underhåll och traversförarutbildning. Traversförarutbildningen är en modern hybrid med teori digitalt på distans kombinerat med praktiskt körprov hos ABUS Kransystem AB. Där får man köra travers med respektive utan anti-svaj system (ABUS travers med ABUControl – se video) för att lära sig hantera gods med olika traverstyper.  

ABUS Sverige Gruppen finns från Kristianstad i söder till Kiruna i norr med totalt ca 140 medarbetare.

Läs gärna mer på: www.abus-kransystem.se
E-mail: info@abus-kransystem.se
Telefon: 054-55 56 50

Annons:
Annons:
Annons: Annons: Annons: Annons: Annons: Annons: Annons: Annons: Annons: Annons: Annons: Annons: Annons: Annons: Annons: Annons:

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår